Yılan Yağı 8 ytl





GÜÇSÜZ VE ZAYIF SAÇLARI GÜÇLENDİRİR ÇABUK VE HIZLI UZAMASINI SAĞLAR. IRSİ OLMAYAN DÖKÜLMELERDE SAÇLARIN YENİDEN ÇIKTIĞI, IRSİ DÖKÜLMELERDE ÖNCE BÖLGEDE TÜYLENME OLDUĞU VE ZAMANLA SAÇ ÇIKTIĞI GÖZLENMİŞTİR. MEVCUT OLAN SAÇLARIN KESİNLIKLE DÖKÜLMESİNİ ÖNLER.RAHATÇA KULLANIN !
HAFTADA EN AZ 3 GÜN UYGULANINIZ, EN İYİ SONUÇ İÇİN ARALIKSIZ VE DÜZENLİ 1 AY KULLANINIZ! İSTENİLEN BÖLGEYE PARMAK UCUYLA MASAJ ŞEKLİNDE 5-10 DAKİKA UYGULANINIZ, 3 SAAT SONRA ŞAMPUANLA YIKAYINIZ DOĞAL YOLLARLA SAÇINIZ ÇIKSIN !
KİMLER KULLANABİLİR !
SAÇLARI DÖKÜLMEYE BAŞLAYANLAR !
SAÇLARI GÜÇSÜZ OLANLAR !




MECİTEFENDİ BITTIM SABUNU: 2.5 YTL


- El yapımıdır.- Saçları besler.


- İnce ve kırılan saçları güçlendirir.


- Saçlara tabii parlaklık ve canlı bir görünüm kazandırır.


- Kuru saçları nemlendirir.


- Saç diplerinde baktari oluşumunu engeller.


- Kepek oluşumunu giderir.


- Kaşıntı ve sedef hastalığına iyi gelir


Mecitefendi Defne Sabunu: 2.5 ytl








Defnenin anavatını Asya olup tüm Akdenize yayılmıştır. Doğal özelliği olan Mecitefendi defne sabunu, defne yağı ve zeytin yağı karışımından imal edilmektedir. Hoş kokusu ile ferahtır. Saçlarınıza doğal bakım uygular. Vücut sabunu olarak da kullanılır.
Hiçbir hayvansal yağ ve parfüm içermez.


Defne mucize bitki diye de anılmaktadır. Defne meyvelerinden elde edilen (garlı) çok faydalı bir yağdır. Antiseptik özelliği vardır. Bu yağdan defne sabunu yapılmaktadır. Saç dökülmesi, kepeklenmeye karşı etkilidir. Ayrıca cilde çok faydalıdır. Antiseptik özelliğinden dolayı tüm vücut parazitlerine ve mantar hastalığına karşı faydalı bir üründür.




Mecitefendi Selülit Sabunu (Yosunlu) 3,5 ytl

Selülit için kullanılmaktadır. Cilde ferahlık ve duruluk verdiği, Ölü deriyi atmada etkin olduğu belirtilmektedir.

Doğal kabak lifi ile masaj yapılarak kullanılması daha uygundur.

İçerik:Zeytinyağı, Keten Yağı, Hardal Yağı, Kantaron Yağı, Kakao Yağı, Doğal Yosunlar, Sabun Bazı(NaOH), Tuz, Su.Hayvansal yağ ve kimyasal madde bulunmamaktadır.

140 gram ağırlığında olup karton kutulu olarak satışa sunulmuştur.

Kükürt Sabunu (Mecitefendi) 2.5 ytl

Egzema, Mayasıl, Mantar, Akne, Sivilce ve kaşıntılı ciltlerde kullanılır. Cilde canlılık verir.


İçerik: Zeytinyağı, Kantaron Yağı, Kükürt, Sabun Bazı (NaOH), Tuz, Su


Hayvansal yağ ve kimyasal madde bulunmamaktadır.



Kükürtlü sabunun diğer sabunlardan farklı olarak bir çok değişik faydalı yönü bulunmaktadır. Bileşiminde kükürt ve iyot içermektedir. Yüz ve sırt sivilcelerine karşı etkili olduğu gibi kepeklenmeye ve konaklanmaya karşı başarıyla kullanılır.




Isırgan Sabunu (Mecitefendi) 2.5 ytl
Özellikle yıpranmış ve işlem görmüş saçlarda iyileştirici etkisi ve saç derisinin doğal yağ dengesini koruması, ısırganı önemli kozmetik ürünlerinin gözdesi yapmış durumda.
Isırgan otu saç tellerinde kalınlık yaratır, bu da saçların daha gür görünmesini sağlar saç derisindeki kan dolaşımını düzenleyerek saçı besler. Dökülmeyi kesinlikle durdurur ve saçların daha hacimli görünmesini sağlar.
ısırgan otunun bu başarısı bitkinin içerdiği aminoasitler, histamin, seratonin, sitosterin, chlorophyll, beta-karoten, C vitamini, K vitamini, B2 vitamini, pantotenik asit, demir ve magnezyumdan kaynaklanıyor.
Avrupa, Japonya ve ABD'de de saç dökülmesini önleyen veya azaltan ısırgan preparatlar çoktan patentlenmiş durumda.

Kayısı Çekirdeği Kremi (Mecitefendi) 12 ytl

Kayısı kremi A, E, F vitamini bakımından zengin kayısı çekirdeği yağı içermektedir. göz çevresi, meme dokusu ve dudaklar gibi ince ve hassas ciltli bölgelerde kullanılabilen, Cilt bariyer lipitlerini güçlendirirken cilt yüzeyindeki yağlı maddelerin çözülmesine yardımcı Oleic ve Linoleic gibi yağ asitlerinin mükemmel kaynağıdır.
İritasyonu rahatlatır, cildi besler ve nemlendirir. Olgun kuru ve akne eğilimli cilt durumlarına önerilir. Göz çevresi kırışıklıklarının giderilmesinde etkilidir. Cilt yıpranmalarını onarır. Tüm ciltler içindir.

Mecitefendi Acıbadem Kremi 12,5 ytl
Formülünde doğal Acı Badem Yağı içeren Mecitefendi Acı Badem Kremi yoğun nemlendirici ve hızlı emilimi sayesinde kuruma ve çatlamaya karşı (hamilelik dönemi) yatkın ciltlerin, gençliğini ve elastikiyetini korumak için günlük cilt bakımında kullanımı idealdir. Mecitefendi Acı Badem Kremi'nin ipeksi yumuşaklığını hissederken, cildinizi hem güzelleştirme, hem nemlendirme, hem de besleme fonksiyonlarını kazandırmış olursunuz.





Mecitefendi Havuç Kremi 12,5 ytl




Sağlık ve cilt üzerindeki olumlu etkisi yıllardan beri bilinen havuç, cildi nemlendirir, hücreleri yeniler, içerdiği Beta karoten ile cildin ışıltılı ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlar. Bu nedenle Mecitefendi'nin doğal formülüyle üretmiş olduğu Havuç Kremi, Protein A ve Lesitin bakımından zengin olan havuç yağını bol miktarda içermektedir. Bu sayede cildinizi doğal bir şekilde bronzlaştırmış ve güneş lekelerine karşı korumuş olursunuz.

Mecitefendi Kara Üzüm Çekirdeği Kremi 12,5 ytl







Kara Üzüm Çekirdeği Kremi, formülünde bulunan Kara Üzüm Çekirdeği Yağı ve bu yağın içerdiği Linoleik asit (Omega-6) miktarının yüksek oranda olması sayesinde, hücre membranlannı rejenere eder ve cildi korur. İçinde yüksek miktarda E vitamini barındıran ve bu nedenle antioksidan özelliğe sahip bulunan Kara Üzüm Çekirdeği yağının, kozmetolojide cildin yaşlanmasını yavaşlatıcı, onarıcı ve yatıştırıcı etkilerinden yararlanılır. Fransa'da plastik cerrahi alanında estetik operasyon sonrası rehabilitasyon sürecinde, Üzüm Çekirdeği Yağının kullanıldığı bilinmektedir. Üzümün antioksidan etkisi E vitaminine göre 50 kat, C vitaminine göre 20 kat daha fazladır. İçeriğinde bulunan polyphonol (polifenol) keşfedilen en kuvvetli antioksidan olarak biliniyor. Mecitefendi Kara Üzüm Çekirdeği Kremi cildin bağ dokusunda bulunan kollajeni sağlamlaştırır, deriyi dniçleştirir. Besleyici, onarıcı, nemlendirici özelliği olan bu krem zengin içeriği ve hafifliğiyle yaşlanma etkilerini azaltır. Cilde çabuk nüfus eder, cildi derinlemesine nemlendirir ve pürüzsüz bir görünüm oluşturur. Yaşlanmanın olumsuz etkilerini azaltır. Mecitefendi Kara Üzüm Çekirdeği Kremi ile pürüzsüz, gergin ve elastiki bir cilt elde ederken, ince çizgi ve kırışıklıkları minimize edebilirsiniz.

Mecitefendi Aynısefa Kremi 10 ytl





Doğal olarak üretilen bu krem esans hariç hiç bir kimyasal madde içermez. Özellikle, iritasyona yatkın cilt tiplerine uygundur. Egzama, sivilceler, Mantar, Yaşlılık lekeleri, Kaşıntı, Mayasıl, gibi cilt rahatsızlıklarında tercih edilir. Tüm kas ve eklem ağrılarında, sedef, varis ve ağrılarında destekleyici olabilmektedir.


Calendula aynısafa adıyla bilinir. Tipik bir Akdeniz bitkisidir. Osmanlı devrinde ise diğer bir adı da nergis çiçeğidir. Çok eski zamanlardan beri kullanılmakta olan bir bitkidir.Ortaçağ da büyülü ilaçlı bir bitki olarak bilinmektedir. Popüler tıpta , yaraların kapanması ve et benlerinin tedavisi amacıyla ,ezilmiş taze aynı safa çiçeklerinden kompres yapılırmış.Günümüzde , içerdiği yararlı tıbbi maddeler bakımından aynısafa’nın gerçek bir hazine olduğu bilinmektedir..

AYNISAFA özü birçok bakım kreminin içeriğinde bulunduğundan , kozmetik endüstrisinde çok önemlidir.

Dr.Förster’in NİTELİKLİ AYNISAFA ÖZLÜ SÜT MERHEMİ hafif antiseptik etkisi bulunan özgün bir kozmetik ürünüdür.

AYNISAFA ÖZÜ Doğal tıbbi ürünler arasında en iyi dezenfektandır. Bakterilere ve virüslere karşı aktif etki yapar. Yaraların derinlemesine temizlenmesini ve daha çabuk kapanmasını sağlar. Diğer dezenfektan ürünlerinden farklı olarak cildin doğal savunma gücünü azaltmaz.
DOKULARIN VE DERİNİN SAĞLIKLI HÜCRELERİNİN YENİLENMESİNİ HIZLANDIRIR.
İltihap belirtilerini azaltır ve lokal kan dolaşımını iyileştirir.

• Daha küçük aknelerin kapanmasına yardımcı olur..

• Cildi besler kurumasını ve çatlamasını önler..

• Temizleme özelliği vardır,tahriş etmeden ve iyice temizler..

• Cildi yumuşatır ve esneklik verir.

YANIKLARDA IYILESEN BÖLGENİN ÜZERİNE 15 GÜN BOYUNCA DÜZENLİ KULLANILDIĞINDA YANIK İZLERİNİ YOK EDER...

KULLANIŞ ŞEKLİ :

• Vücudu kaplayan bütün cildin bakımı için hazırlanmıştır.

• Her cilt için özellikle de yüz el ve taban ciltleri için ideal bir koruyucudur.

• Dudakların çatlamasını önler.

• Cildi soğuktan rüzgardan ve güneşten korur.Ultra viyole ışınlarından korur ve nemliliğin azalmasını önler.

• Dirsek, diz ve topukların sert derisini yumuşatır.

• Şişliklere , yaraların kapanmasına iyi etki yapar.

• Yanık vakalarında etkilidir.

• Soğuk algınlıklarına,alerjiye ve sinüzitle ilgili sorunlarda yararlıdır.

• Kan dolaşımı sorunlarına , ay başı rahatsızlıklarına ve ağrılarına iyi gelir.

KATKI MADDESİ İÇERMEZ. BÜTÜN CİLT TİPLERİNE UYGUNDUR.


Mecitefendi Saç Bakım Yağı 100 ml. 10 ytl




Dogal yağlardan hazırlanmıstır
Saç tellerinize nüfıs ederek saçları besler, nemlendirir.
İçerdiği vitaminler, kırılmış saç tellerini onarır, saçların ideal yağ dengesini sağlar.
Saçın direncini yıkan dış etkenlerden korur ve kurumuş saçları içten nemlendirir.
İnce ve zayıf saçları nemlendirir, onlara ipeksi bir parlaklık kazandırır.
Saç ve saç derisinin dayanıklılığını arttırır. Düzenli kullanıldığında saç dökülmesini önler ve saçın kalitesini arttırıp saçın uzamasını sağlar.
Aşırı yağlanmanın zararlı etkilerini kontrol altına alır.
Saç derisini yumuşatıp, kepeği oluşturan bakterileri yok eder.
Kullanımı: Mecitefendi Bitkisel Saç Bakım Yağı haftada 3 kez saç diplerine masaj yapılarak dipten uca kadar sürülür. 30 dk. – 2 saat bekletildikten sonra yıkanır.



Mecitefendi Bitkisel Defne Extractlı Zeytin Yağlı Şampuan 12 ytl:



Bütün kültürlerde saç, bayan güzelliğinin en doğal aksesuarıdır. Güzel bir saç, gençliğin, canlılığın, başarı ve sağlığın sembolüdür.
Saç kaybı veya saç hasarı yanlızca tıbbi bir problem değildir, kişinin psikolojik durumunu ve iyilik halini ciddi şekilde bozan bir olaydır. İlerleyen yıllarla beraber yaşlılığın en büyük etkilerini saçlarımızda kendini gösterir. Bu nedenle saç sağlığımızın korunması, genç ve zinde bir görünüme sahip olmamız için oldukça önemlidir. Mecitefendi Isırgan Yağlı ve Defne Yağlı Şampuan serisinin içerdiği bitkisel yağlar sayesinde saçların daha sağlıklı olmasını sağlar. Sürekli kullanıldığında saç derisinde yağ dengesini düzenleyerek kepek oluşumunu engeller. Saçların kolay taranmasını, yumuşak olmasını sağlar



ETKİSİ:


SAÇ DÖKÜLMESİNE VE KEPEKLENMEYE ÇÖZÜM;Defne ve saf zeytinyağı ile üretilen saç şampuanı, Defnenin antiseptik ve özelliği sayesinde, deri gözeneklerinin açılmasını, rahat oksijen almasını sağlar. Saçın yağlanmasını geciktirir. Saçların dökülmesini önler, mevcut kepeği temizler. Defne ve zeytinyağı, içindeki E vitamini saç diplerini besler, yıpranmış ve kırılmış saçları onarır.



Bitkisel Anti - Aging 15 ytl









Mecitefendi Bitkisel Anti-Aging (Kırışıklıklara Karşı ve Sıkılaştıncı)Kremiyle yaşlanma belirtilerinin önüne geçin! Doğanın bize sunduğu mucizeleri bir kremde toplayan Mecitefendi Bitkisel Anti -Aging Kremi gençliğinizin geri kazanmasını sağlar. Yumuşatma ve nemlendirme özellikleriyle ince çizgileri azaltır, cildinizi sıkılaştırır ve ışıltılı bir görünüm sağlar. Cildinizin hergün maruz kaldığı dış etkiler, stres ve yorgunluk cilt hücrelerinizin erken yaşlanmasına ve ölümüne yol açar. Cildiniz mat ve donuk görünür. Çizgileriniz derinleşir. Mecitefendi Bitkisel Anti-Aging Kremi formülünde bulunan tamamen doğal olan bileşimleri ile cilt hücrelerinizin dış etkenlerden zarar görmesini engeller, içerdiği özel yağlar cilt hücrelerinize enerji kazandırarak hücre yenileme sürecini hızlandırır ve cildinizi yeniler. Yüz mimiklerinizde zamanla çizgiler oluşturur. Alın ve kaş arasındaki kırışıklıklar, burun ve çene arasındaki çizgiler yavaş yavaş derin kırışıklıklara dönüşür. Görüntünüz sabitleşir ve yüzünüz gençlik ifadesini kaybeder.
Mecitefendi Anti-Aging Kremi;
* Cildi nemlendirir ve besler.
* Hücre yenilenmesini arttırarak cildin içeriden dolgunlaşmasını sağlar.
* Cilde sağlıklı bir görüntü kazandırır.
Düzenli kullandığınızda gözle görülür 'Gençlik ifadenizi' yeniden kazanacaksınız. Kullanımı: Gece yatmadan önce yüz ve vücuda tatbik edilir.

Bitkisel Anti Akne Kremi: 15 ytl

Cildinizin sağlığı, gençliği ve güzelliğinin ilk kuralı temizlikten geçiyor. Temiz bir cilt dengeli ve kirlerden tamamen arındırılmış, rahat nefes alan bir cilttir. Bu da renginden, pürüzsüz dokusundan ve ışıltısından belli olur. Cildi ölü hücrelerden, biriken yağlardan ve siyah noktalardan arındırmak için derinlemesine bir temizlik yapmanız gerekmektedir.
Mecitefendi Bitkisel Akne Kremi; gözeneklere derinlemesine nüfuz eden kiri, yağı ve makyajı temizleyen yağlar içerir, içerisinde bulunan bitkisel yağlar; Cilt yüzeyindeki ölü hücrelerin atılmasına yardımcı olur. Cildinizin canlı ve ışıltılı olmasını sağlar. Bu işlemi yaparken cildinizin doğal yapısını bozmaz. Genç bir kadın ergenlik döneminden çıkmış olsa bile, problemli cilt özellikleri gösterebilir. Özellikle stres altındayken, yoğunken veya adet dönemi öncesinde sivilceler, siyah noktalar, kırmızılıklar ve pürüzler belirebilir. Mecitefendi Bitkisel Akne Kremi, Akneik ciltlerdeki problemlerin kontrol altına alınmasını sağlar. Hasar gören cildin koruyucu tabakasını onarır. Cildin konforunu geri kazandırır. Tahrişi yatıştırır, cildi nemlendirir ve besler. Ciltteki parlamayı azaltmak için cilt yüzeyindeki fazla yağı etkili bir şekilde kontrol eder. Bakteri oluşumunu engeller. Sebum üretimini dengeler.
Mecitefendi Bitkisel Anti-Akne Kremi; Temiz, sağlıklı bir cilt yaratmak için seçilmiş benzersiz bir kremdir.
Kullanımı: İyi bir sonuç almak için her akşam Mecitefendi kükürtlü sabunla temizlediğiniz cildinize ince bir tabaka halinde sürünüz.
Rosense parfümlü gül vazelini: 5 ytl
Jojoba ve Aloevera'lı Gül kremi: 2,5 ytl
Siyah noktalar için sıkılaştırıcı Gül Toniği: 3 ytl
Jojoba ve Aloevera'lı el ve vücut losyonu: 3 ytl
Katı Misk: 2 ytl

1 yorum:

as salamu aleikum
bu urunleri nasil ala biliriz?biz Azerbaycandayiz.

7 Nisan 2008 22:10  

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa